INTERIOR ANGLÈS, de Jordi Coca

PORTADA INTERIOR ANGLÈS

Un text que barreja realitat i ficció a partir de la doble relació entre dues actrius que assagen un text teatral. La mare, vídua d’un home que va enriquir-se de forma poc escrupolosa pretén trencar amb la seva vida anterior sense canviar res, enfrontada a la noia que li retreu la seva actitud, quan en realitat el que no pot suportar és ser igual que ella.

Aquí més que mai, la vida i l’escena formen part d’un tot i protagonista i antagonista mostren el conflicte dona madura productora de l’espectacle i noia jove que per tal d’aconseguir el triomf accepta una relació amb qui pot oferir-lo

“Estem soles, podem parlar amb llibertat. Mira, això podria ser com aquelles obres angleses en què aparentment no passa res… En podríem dir…, què et sembla Interior anglès?”

Una lluita interna potser per evitar lluitar amb l’exterior que  interessa mantenir-lo com sempre… l’etern “ja m’està bé” per no haver de canviar les coses.

Espectacle molt intens que demana un gran esforç per part de les actrius i que mantindrà l’atenció d’un públic que trobarà coincidències amb l’entorn vital.

Divendres 21 i dissabte 22 de febrer a les 21,30 h

Sala Jesús Concernau del Centre Cultural La Farinera del Clot

Preu 7 €

REPARTIMENT INTERIOR ANGLÈS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s