LLUNY DE LA TERRA BAIXA, d’Àngel Guimerà

Lluny de la Terra Baixa és una adaptació del clàssic de Guimerà. És una història d’amor i d’innocència, del poder de l’amo i de la pressió del poble sobre els que semblen més indefensos. És una història de revenja, de lluita entre l’home i la bèstia, el bé i el mal, l’amor i la passió, el drama i la tragèdia.

Som al bar d’un poble de l’Alt Empordà anomenat El molí, un poble que viu de les vinyes. En Sebastià és l’amo. De les vinyes i de les vides, del bar, de terres i masies, un hereu de tota la vida. Però la seva mala actuació està posant en risc la fortuna familiar.  Vol casar-se amb una pubilla rica, però això no serà possible fins que no s’esvaeixin els rumors sobre la seva relació amb la Marta.

Veureu una posada en escena moderna, diferent, que vol honorar un clàssic del teatre català amb una mirada actual. La música en directe i les imatges en vídeo li donen una frescor que vol atrapar el públic jove i el públic de sempre.


Dia i Hora: 13 de març de 2020 a les 21:00
……….…….14 de març de 2020 a les 18:00
Durada: 75 minuts (aprox.)
Lloc: C.C. La Farinera del Clot (Sala Jesús Concernau)
Preu: 5,5€
Idioma: Català

Programa Lluny cara


Programa Lluny creu

L’ARXIPÈLAG DE LA LLIBERTAT, Nadal 2019-20

imatge sense logo

Un any més us volem desitjar un feliç Nadal amb teatre. Amb la col·laboració de la coral La Korala, us presentem: L’arxipèlag de la llibertat. Un arxipèlag es un conjunt d’illes amb característiques geomorfològiques similars. L’espectacle d’enguany posa en comú paraules, articulades de formes diverses, imatges rescatades de l’oblit i músiques vingudes d’arreu, que comparteixen un mateix anhel.

Us hi esperem!


Dia i Hora: 20 de desembre de 2019 a les 21h
Durada: 60 minuts (aprox.)
Lloc: C.C. La Farinera del Clot (Sala Jesús Concernau)
Preu: Una joguina nova per la campanya de recollida de joguines de Nadal 2019.
Idioma: Català

 

SOPA DE POLLASTRE AMB ORDI, d’Arnold Wesker

Programa Sopa anvers

Sopa de pollastre amb ordi és la crònica d’una desil·lusió política. La història  transcorre entre 1936 i 1956 i  ens narra la desintegració progressiva d’una família jueva comunista per l’adveniment del feixisme a Espanya i Alemanya, pel desgast produït per les guerres  i per la pèrdua del model que representava la Unió Soviètica. La força dramàtica de l’obra rau en la necessitat dels personatges de comprometre’s políticament i en la diferent manera com reaccionen davant d’aquesta necessitat a mesura que la realitat social els va desencantant. Es fan palesos temes punyents i actuals que poden ser els desencadenants, més o menys  llunyans, de les actituds de cadascun dels membres del grup, com la influència dels atavismes familiars en la personalitat dels individus, el fatalisme, la intolerància envers les actituds d’altri o la necessitat vital de persistir en la lluita pels ideals.


Dia i Hora: 22 de novembre de 2019 a les 21h
…………….…23 de novembre de 2019 a les 20h
Durada: 105 minuts (aprox.)
Lloc: C.C. La Farinera del Clot (Sala Jesús Concernau)
Preu: 5€
Idioma: Català

Programa Sopa revers

Comença la temporada! Stage 2019

Comencem a temporada amb força! Aquest curs, vam decidir recuperat una vella tradició que duia tres anys sense fer-se; l’Stage. Un Stage consisteix en una estada de cap de setmana per fer germanor, aprendre i passar-ho bé amb els companys i companyes del grup. També és una manera de disparar el tret d’inici a la nostra temporada teatral. El passat cap de setmana del 28 i 29 de setembre, el Partiquí es va desplaçar fins al preciós poble de Mura per fer tot això.

Gràcies als cursos del Teatre de l’Enjòlit, vam aprendre tècniques d’interpretació que frisem per posar en pràctica als pròxims muntatges: Les qualitats de moviment de Rudolf Laban o com vincular cos i veu. En Xavier Pedrol ens va oferir una xerrada sobre el llibre “L’art de dirigir”, de Katie Mitchell, per tal d’aprofundir en quins són els passos a seguir alhora de muntar un espectacle teatral, i en Carles Lucas ens va preparar un joc de nit per aprendre sobre la història més recent del nostre grup de teatre.

Tot plegat, un cap de setmana que recordarem i aprofitarem! Us deixem un recull de fotografies per a què veieu com de bé ens ho hem passat. Comença la temporada!

 

 

MONTY PYTHON’S FLYING CIRCUS, de Monty Pyth

Programa MPFC cara_page-0001


Adaptació teatral d’alguns dels esquetxos més hilarants del memorable programa de televisió emès per la BBC: des de La Inquisició Espanyola fins al Ministeri de Caminars Estúpids, passant per La forquilla bruta o Autodefensa contra fruita fresca. Pels més fanàtics, aquí teniu un llistat dels esquetxos que podreu gaudir:

 • Ministeri de caminars estúpids
 • Xantatge
 • Entrevista de feina
 • La forquilla bruta
 • Banquer comercial
 • Els quatre homes de Yorkshire
 • La inquisició espanyola
 • Miquel Àngel
 • El Judici
 • La clínica de les discussions
 • Com es fa
 • La farmàcia
 • Autodefensa contra fruita fresca
 • Comprant una formiga

Teaser Tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=rRctb-sHyQ0


Dia i Hora: 24 de maig de 2019 a les 21h
……………..25 de maig de 2019 a les 20h
Durada: 85 minuts (aprox.)
Lloc: C.C. La Farinera del Clot (Sala Jesús Concernau)
Preu: 5€
Idioma: Català

 


Programa MPFC creu_page-0001