Bases del concurs

Aquest premi neix com una manifestació més de l’activitat associativa i de foment de valors socials i culturals, que caracteritza la llarga tradició de teatre amateur a Catalunya.

L’Associació Teatral el Partiquí, creada l’any 1973 al barri del Clot-Camp de l’Arpa de Barcelona, du a terme aquesta iniciativa conscient de la difícil tasca que tenen els grups de teatre amateurs per a desenvolupar la seva activitat i des de la convicció que el teatre ha de ser considerat un servei públic com a valuós transmissor de cultura cap a la ciutadania.

BASES DEL CONCURS

El premi s’atorgarà a un espectacle teatral amateur representat durant l’any 2024 a Catalunya per grups, associacions o entitats de teatre amateurs.

Els grups que vulguin optar al premi caldrà que s’inscriguin omplint el qüestionari  que trobareu a la nostra   web  https://elpartiqui.wordpress.com/

S’escolliran 10 espectacles com a candidats al premi i es comunicarà als grups escollits.

El 31 d’Octubre de l’any del premi es tancaran les inscripcions al premi, tot i que les obres es podran anar a veure fins el dia 31 de desembre.

El Jurat, que assistirà a les representacions, escollirà l’espectacle guanyador. El seu veredicte serà inapel·lable.

Els grup seleccionats facilitaran l’entrada del jurat el dia de la representació.

PREMI

El Premi Ferran Rovira tindrà una dotació econòmica de 500 € i un trofeu original que recollirà les dades de l’espectacle guardonat.

L’espectacle guardonat es representarà el mateix dia de la concessió del premi a la Sala Jesús Concernau del Centre Cultural la Farinera del Clot.

RESOLUCIÓ

Gener 2025: Comunicació del grup guanyador de la 6ª edició del Premi Ferran Rovira de Teatre Amateur (2024).

Primavera 2025 Entrega de premi i representació al Centre Cultural la Farinera del Clot.