Bases del concurs

Aquest premi neix com una manifestació més de l’activitat associativa i de foment de valors socials i culturals, que caracteritza la llarga tradició de teatre amateur a Catalunya.

L’Associació Teatral el Partiquí, creada l’any 1973 al barri del Clot-Camp de l’Arpa de Barcelona, du a terme aquesta iniciativa conscient de la difícil tasca que tenen els grups de teatre amateurs per a desenvolupar la seva activitat i des de la convicció que el teatre ha de ser considerat un servei públic com a valuós transmissor de cultura cap a la ciutadania.

BASES DEL CONCURS

El premi s’atorgarà a un espectacle teatral amateur representat durant l’any 2023 a les comarques de Barcelona per grups, associacions o entitats que pertanyin a la Federació de Teatre Amateur.

Els grups que vulguin optar al premi caldrà que s’inscriguin omplint el qüestionari  que trobareu a la nostra   web  https://elpartiqui.wordpress.com/

S’escolliran 6 espectacles com a candidats al premi i es comunicarà als grups escollits.

El Jurat, que assistirà a les representacions, escollirà l’espectacle guanyador. El jurat el formaran 4 membres. El seu veredicte serà inapel·lable.

La Federació de Teatre Amateur informarà a tots els associats de l’existència d’aquest guardó, per tal de que els grups puguin inscriure’s per optar-hi.

Els grup seleccionats facilitaran l’entrada del jurat el dia de la representació.

PREMI

El Premi Ferran Rovira tindrà una dotació econòmica de 500 € i un trofeu original que recollirà les dades de l’espectacle guardonat.

L’espectacle guardonat es representarà el mateix dia de la concessió del premi a la Sala Jesús Concernau del Centre Cultural la Farinera del Clot.

RESOLUCIÓ

Gener 2024: Comunicació del grup guanyador de la 4ª edició del Premi Ferran Rovira de Teatre Amateur (2023).

Març 2024 Entrega de premi i representació al Centre Cultural la Farinera del Clot.