El Cafè Antic, a partir de textos de Miquel Martí i Pol

Us presentem la nova estrena del Partiquí! El Cafè Antic és un muntatge fet a partir de textos de Miquel Martí i Pol i música de Lluís Llach amb guió i direcció a càrrec de Carles Lucas. L’obra s’estrenarà els dies 10 i 11 de Febrer a les 20:00 a la sala Jesús Concernau de la Farinera del Clot.

El cafè antic és un espectacle dissenyat a partir de l’obra poètica de Miquel Martí i Pol, i els llibres “Estimat Miquel” de Lluís Llach i “Miquel Martí i Pol, vida i poesia” de Xavi Planas i Àlex Broch. Acompanyen el text, les cançons de Lluís Llach.

El mes de gener de 1978 vàrem estrenar “El Poble i la Fàbrica”, un espectacle poètic sobre Miquel Martí i Pol amb dramatúrgia i direcció de Ferran Rovira. Aquest muntatge ens va portar el 2 d’abril d’aquell any a Roda de Ter, a casa del poeta, a recitar-li fragments de l’espectacle asseguts al seu voltant, emparats pel seu etern somriure. Miquel Martí i Pol es va convertir en el meu poeta de capçalera. L’espectacle que veureu avui, és un petit homenatge a ell i al músic que més m’ha influït a la meva vida, Lluis Llach. No és un recital, són fragments de la vida que Miquel Marti i Pol va descriure amb una destresa meravellosa, acompanyats d’unes cançons que ja ens pertanyen a tots. Espero que ho gaudiu tant com ho hem fet nosaltres.


Dia i Hora: 10 i 11 de Febrer de 2023 a les 20:00.
Durada: 90 minuts (aprox.)
Lloc: C.C. La Farinera del Clot (Sala Jesús Concernau)
Preu: 6,00€
Idioma: Català


Escenografia: Josep Lluís Andrés, Octavi Dòria, Alfonso Martínez
Il·luminació: Josep Lluís Andrés
So: Octavi Dòria
Vestuari: Ma. dels Àngels Giralt
Disseny de programa: Àngels Zanon i Mateu Lucas
Amb: Teresa Guillamón, Eva Aguirre, Anna Viñallonga, Ricard Adan, Gerard Matarí, Jofre Sendrós, Carles Palou, Maria-Antònia Grau, Pau Polo, Manel Bonmatí, Xavier Pedrol, Marc Prat, Jaume Garcia
Dramatúrgia i direcció: Carles Lucas Giralt

Us esperem a totes i tots a La Farinera del Clot, els dies 10 i 11 de Febrer a les 20:00!!! No us ho podeu perdre! Reserveu la data!!!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s